Studia Podyplomowe
„Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii”
Program Studiów Podyplomowych
Przedmiot | Wykładowca | Liczba godzin |
Analiza rynku usług gastronomicznych | Dr hab. Krystyna Rejman | 6 |
Marketing | Dr hab. Iwona Kowalczuk Dr inż. Dagmara Stangierska | 25 |
Podstawy zarządzania |
| 6 |
Zarządzanie jakością (HACCP) | Dr Katarzyna Godlewska | 25 |
Wyposażenie techniczne i projektowanie zakładów gastronomicznych | Dr inż. Wiesława Grzesińska | 25 |
Urzędowa kontrola żywności | Dr hab. Joanna Trafiałek | 6 |
Wybór i organizacja działalności placówki gastronomicznej | Mgr Jan Marek Mołoniewicz | 15 |
Zarządzanie operacyjne | Mgr Jan Marek Mołoniewicz | 54 |
Nowoczesna technologia gastronomiczna | Dr inż. Małgorzata Tomaszewska | 6 |
Podstawy żywienia i dietetyka | Dr hab. Małgorzata Drywień | 6 |
Programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną | mgr inż. Paweł Cichocki, grupa AMBER | 6 |
Symulacja planszowa „Restaurant and consumer service management” | Dr inż. Agnieszka Bobola | 5 |