Studia Podyplomowe
„Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii”
Oferta Studiów Podyplomowych
Oferta Studiów podyplomowych skierowana jest do osób z wyższym wykształceniem, które bądź już pracują
w sektorze gastronomicznym, bądź zamierzają podjąć tego typu działalność.
Program studiów został tak opracowany, aby zarówno osoby posiadające pewną wiedzę na temat działalności gastronomicznej, jak i nowicjuszy w branży przygotować do profesjonalnego wykonywania funkcji menedżerskich
dla podniesienia efektywności funkcjonowania zarządzanych placówek.
Studia trwają 12 miesięcy, oferujemy 185 godzin zajęć dydaktycznych
Ukończenie studiów potwierdzone zostanie:
- Świadectwem SGGW ukończenia studiów podyplomowych
- Dyplomem ukończenia kursu Auditorów Wewnętrznych HACCP
Zapraszamy osoby z dyplomem ukończenia studiów wyższych na dowolnym kierunku,
na poziomie licencjata, inżyniera lub magistra.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda