Studia Podyplomowe
„Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii”
Oferta Studiów Podyplomowych
Oferta Studiów podyplomowych skierowana jest do osób z wyższym wykształceniem, które bądź już pracują
w sektorze gastronomicznym, bądź zamierzają podjąć tego typu działalność.
Program studiów został tak opracowany, aby zarówno osoby posiadające pewną wiedzę na temat działalności gastronomicznej, jak i nowicjuszy w branży przygotować do profesjonalnego wykonywania funkcji menedżerskich
dla podniesienia efektywności funkcjonowania zarządzanych placówek.
Studia trwają 12 miesięcy, oferujemy 185 godzin zajęć dydaktycznych
Ukończenie studiów potwierdzone zostanie:
- Świadectwem SGGW ukończenia studiów podyplomowych
- Dyplomem ukończenia kursu Auditorów Wewnętrznych HACCP
Zapraszamy osoby z dyplomem ukończenia studiów wyższych na dowolnym kierunku,
na poziomie licencjata, inżyniera lub magistra.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies